Waadhoeke Fietstocht

Sponsoren & Partners

De Waadhoeke Fietstocht wordt georganiseerd vóór en door de Waadhoeke. Naast de betrokken ondernemers met hun culinaire producten, wordt de Waadhoeke Fietstocht ondersteund door vele betrokken sponsoren en partners. Soms betreft het een financiële bijdrage, vaak ook in ondersteuning met middelen of diensten. Denk aan hulp bij pech onderweg, opstellen van een notariële akte en de vormgeving van het evenement. 

Nieuwsgierig wie zich al verbonden hebben? Klik op de logo’s hieronder!
Sponsor
“Duurzaamheid staat ook bij Huhtamaki hoog in het vaandel en daarom willen wij ons graag verbinden aan dit mooie evenement in de gemeente Waadhoeke. We wensen de organisatie veel succes & de deelnemers veel fietsplezier” 

Huhtamaki
Sponsor
"Het fietsen heeft de familie jaren met elkaar verbonden. Saamhorigheid staat hoog in het vaandel! Vandaar onze steun aan dit nieuwe initiatief. Succes!"

Jan Boomsma, Pluimveeslachterij W. van der Meer en Zonen B.V.
 
Sponsor
NNRD
Sponsor
Franeker Ster van de Elfsteden
Sponsor
"Als gemeente Waadhoeke ondersteunen we dit evenement graag. In onze gemeente is het prachtig fietsen. Een gemeente met een rijke variatie aan natuur en cultuur, grenzend aan de Waddenzee Werelderfgoed. Bovendien vinden we sport en bewegen heel erg belangrijk, voor onze inwoners, maar ook voor toeristen. We wensen de organisatie veel succes met dit unieke event!"

Wethouder Caroline de Pee, sport en bewegen
Partner
"FWC vind het belangrijk dat er gefietst word in de Waadhoeke het is niet alleen gezond maar ook heel gezellig. Wij ondersteunen dus ook graag het initiatief om een mooie fietstocht te organiseren."

Roland Douma, voorzitter Franeker WielerClub
Sponsor
Waddenfonds
Partner
"Op een sportieve manier je eigen stukje Friesland ontdekken met haar lokale ondernemers en producten. De Waadhoeke Fietstocht is een prachtige samenwerking van lokale ondernemers en daarom ondersteun ik graag deze organisatie."

Wouter van der Molen, WMMEDiA
Sponsor
Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten
Sponsor
"De Waadhoeke fietstocht, een bijzonder evenement wat gemeente breed gedragen wordt en voor een ieder toegankelijk is. Als FRL ondersteunen we graag lokale initiatieven zoals deze."

Niels Helbig - FRL
Partner
"Sport verbindt en verbroedert! Sportive Marketing heeft het initiatief genomen in het ontwikkelen van de Waadhoeke Fietstocht om zo mensen op de fiets te laten genieten van al het moois wat de gemeente te bieden heeft. Daarnaast laat het evenement zien wat je kunt bereiken als je met elkaar samen werkt tot een gezamenlijk doel!”

Jochem van Weelie, Sportive Marketing
Partner
"Onze gemeente gezien vanaf de fiets. Met dit evenement ondersteun je een stukje toerisme, sportiviteit, cultuur en ook ondernemers uit de regio, daar draag ik graag een steentje aan bij!"

Caroline Derkx-Oosting, Oosting Communicatie 
 
Sponsor
Stichting Bildtse Belangen
Sponsor
“Initiatieven als deze ondersteunen we graag als notariskantoor. Bij het fietsen is een goede start altijd erg belangrijk en dat geldt ook zeker voor een nieuw initiatief. Veel succes met de organisatie.”

Jelsma Koelma notarissen
Sponsor
Het Franeker familiebedrijf is dé specialist op het gebied van plantaardige olie, verantwoorde frituurolie en gluten- en lactosevrije sauzen. 
Met plusminus 35 medewerkers zorgen zij met veel enthousiasme voor het beste resultaat. Veel Franeker en Friese horeca ondernemers werken met de producten van Levo! De oliën, frituuroliën en gluten- en lactosevrije sauzen worden via horeca groothandels verkocht aan cafetaria’s, restaurants, hotels, vishandels, oliebollenbakkers maar ook sportkantines en bedrijfskantines. 

Simon Rollingswier - Levo Franeker
 
Sponsor
Wiersma Tentenverhuur Leeuwarden
Sponsor
Ivo-Pieter Terpstra - Legal Professional
Sponsor
Zijlstra Beroepskleding
Sponsor
"Op een oude fiets moet je ‘t leren is een bekende slogan. Drukkerij Hoekstra is al sinds 1859 grafisch specialist en volop in beweging. Dit mooie sportieve initiatief willen we dan ook graag ondersteunen om hier een groot succes van te maken!"

Ynze Hoekstra, Drukkerij Hoekstra
Partner
"sporten en bewegen mogelijk maken voor alle inwoners van onze gemeente, dat is wat we als beweegteam willen bewerkstelligen. De Waadhoeke fietstocht is een mooi evenement waar dit tot uiting komt. We helpen dan ook graag mee om met dit evenement nog meer mensen (opnieuw) in beweging te brengen."

Lammert Harkema, Buurtsportcoach Beweegteam Waadhoeke
Sponsor
Sijperda Verhuur
Sponsor
Provinsje Fryslân
Partner
“Hou de hannen al an ’t stuur, maar sien, hoor en snuuf hier de Bildtse history en kultuur” 

Stichting Bildts Aigene
 
Sponsor
“Als bedrijf dragen wij lokale activiteiten en evenementen altijd een warm hart toe. De lokale betrokkenheid vanuit het bedrijf is groot. Het is mooi om te zien dat er weer nieuwe evenementen worden georganiseerd in de gemeente waarin we werken en leven”.

Martijn Lourenz - Buwalda Multiservice
 

Bijdragen aan Waadhoeke Fietstocht 2022?

Wil jij ook meewerken aan dit mooie fietsevenement?
Neem contact op via het contactformulier.